MANUALITAT INFANTIL: MEGÀFON ESPECIAL #DESESCALADA


Et presentem una manualitat senzilla i pràctica per utilitzar aquestos dies a les teues eixides: el megàfon especial #desescalada.

Com ja sabeu, encara no podeu eixir de casa dels vostres amics i amigues, ni visitar a la família, ni apropar-vos a más de 2 metres de les compis que us trobeu pel carrer, però el que sí podeu fer és comunicar-vos amb elles i ells, encara que siga de lluny. 

Per aquest motiu, a Comboi Events ens ha vingut al cap que era un moment genial per presentar-vos aquesta manualitat: Megàfon fer amb cartolina especial #desescalada

Material
  • Cartolina o cartró
  • Rotllos de cartró de paper higiènic
  • Tisores
  • Cola o pegament de barra
  • Llapis
  • Opcionar: cinta adhesiva per reforçar i colors, enganxines... per a decorar.


Instruccions:


Pas 1. Retalla un quadrat de cartró o cartolina de la mida que vullgues, t'aconsellem que siga com a mínim de 35 cm. de costat.



Pas 2. Mesuda un lateral i marca un punt al centre, que et servirà per fer un triangle i, després, retalla el triangle que has fet.

Pas 3. Una vegada tens el triangle retallat, anem a donar-li aquesta forma més arrodonida, que seran les parets del con. Un poquet per baix del vèrtix, retalla en forma d'arc.


Ara retalla un arc també a la part inferior del triangle.

Pas 4. Enrotlla la cartolina en forma de con i introdueix a la part més xicoteta del teu rotllo de paper higiènic i posa cola al voltat de tot el rotllo. 

Posa cola en tots els punts de la cartolina que es toquen per a que quede ben pegada i, també, posa cola al voltant de tot el rotllo.


Nosaltres hem afegit un poc de cinta adhesiva per tal d'asegurar-nos de que el nostre megàfon va a durar moltes eixides.

Ja tens a punt el teu megàfon. Decora'l com més t'agrade.


Per veure més informació entra aquí,  a la nostra publicació de Facebook.






Comentaris