JOC DE MEMÒRIA: SOM LA GENERACIÓ DE LA IGUALTAT

Descarrega't aquí el nostre joc de memòria: SOM LA GENERACIÓ DE LA IGUALTAT amb il·lustracions de la mallorquina Ainhoa Reus Sastre.

Imprimeix les imatges, retalla-les, decorar-les com més t'agrade i enganxa-les a trossos de cartró dur o de fusta per elaborar les teues pròpies fitxes i jugar al memory.

El nostre joc el formen Greta Thunberg, Malala Yousalzai, Megan Rapinoe, Noor Shake, Sonita Alizadeh, Sinéad Burke, 6 dones joves que en l’actualitat s’han convertit en referents mundials als seus camps de coneixement o que encapçalen lluites pels drets humans arreu del món.  Aprofita i busca a la xarxes més informació sobre elles, les seues vides, els treballs i els seus éxits.


Aquest joc de taula, dissenyat per Comboi Events forma part d'un dels nostres projectes d'oci i coediucació, desenvolupat per a la Regidoria d' Igualtat de l'Ajuntament de Cullera, enmarcat dins de la campanya internacional 2020 de l'ONU DONES: "Generació d’Igualtat: Pels Drets de les dones i un futur igualitari” (Llegir més sobre projecte coeducació Comboi..)

Comentaris