MANUALITAT PER A XIQUETS I XIQUETES DE 2 i 3 ANYS




En aquests dies de #QuarentenaEnFamília, us haureu adonat de la quantitat d’envasos que acumulen a casa de totes les nostres compres. Amb les noves mesures de seguretat i salut com a conseqüència de la situació en què ens trobem, no és fàcil utilitzar els nostres propis envasos ni comprar sense embalatges, per això en Comboi Events us proposem una manera de continuar cuidant del nostre planeta, donant-li una altra vida a aquests residus. 


En aquest post us deixem una breu descripció de com crear un parell de jocs educatius per a nens i nenes de 2 o 3 anys, a partir de cartró, ampolles i altres materials. Però si voleu veure més manualitats reciclades, només cal que visiteu el nostre canal de youtube: COMBOI EVENTS

Instruccions de com fer els jocs 
Fes el teu arc de Sant Marí

Pas 1. Trieu qualsevol dibuix que teniu a casa, nosaltres hem utilitzat un arc de

Sant Martí, i l’enganxeu en un tros de cartró. 


Pas 2. Amb un punxó, feu forats per tot el dibuix, travesseu també el cartró.



Pas 3. Talleu els cotonets per la meitat i pinteu la part de cotó amb diferents retoladors de colors, coincidint amb els colors del dibuix. 




On poses la pilota?


Pas 1. Retalleu amb un cuttex la part superior de diverses ampolles de plàstic petites, tantes ampolles com colors que vulgueu utilitzar al joc. Tingueu cura a la vora de l’ampolla, que sempre és una mica punxeguda! 



Pas 2. Marqueu cada ampolla amb un color diferent, podeu utilitzar retoladors, pintura, adhesius, cinta adhesiva. Nosaltres hem col·locat plastilina a la part inferior i d’aquesta manera també hem aprofitat per cobrir aquella zona de l’ampolla amb la qual es podrien tallar els xquets i xiquetes. 


Pas 3. Feu boletes de diferents colors, ja siga amb plastilina, paper o qualsevol altre material, que s’ajusten als colors de les botelles i... A jugar!

Comentaris